De Zwarte Cross op zondag 21 juli begon met een bijzondere en indrukwekkende rouwronde in verband met de op vrijdag overleden Boet Hillen uit Vragender.Een vol programma met een groot aantal hoogtepunten.Het weer rond de 23 graden met een heerlijk fris windje.
Letterlijk en figuurlijk weer stofhappen en voldoende vocht tot je nemen.Op het hoofdpodium traden Miss Montreal, The Mavericks, Kraantje Pappie en De Staat op met een knallende afsluiter met Charly Lownoise & Mental Theo.In de megatent de jaarlijkse kerkdienst, en voor de 11e keer staat Boh Foi Toch op de Zwarte Cross.Op de Dansvloer Lady Virea en Wildstylez.In de reggaeweide Jaya the Cat. In de megatent de Motorband, met een moment stilte en een afsluitende 90’s party met Nakatomi, Dune en de Party Animals. In de theaterweide een Syrische inburgeringscursus en Brigitte Kaandorp.
Ook waren er op de crossbaan weer de speciale klassen met creatief uitgedoste wagens en was er motorsport: er werd gestreden om de Dutch Masters of Motorcross in zowel de 250 cc als 500 cc. De huldiging van de winnaars daarvan was rond 16.30 uur, de prijsuitreiking voor de speciale crossklassen was om 19.30 uur in het Rennerskwartier.

U kunt hieronder de foto’s downloaden en laten afdrukken op diverse materialen:
Tekst: Esther Reijrink van St. Winterswijk.org

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.