Beste websitebezoeker van Kevin Slotboom Fotografie,

 

Sinds kort heeft TripodStore.eu als een van de weinigen in Nederland een winkel gelanceerd gericht op statieven en andere accessoires. Ze richten zich op stevige en toch betaalbare statieven voor de Nederlandse markt. Daarin staat het merk Zomei waar ikzelf al meer dan een half jaar vol tevredenheid mee schiet centraal, deze kunnen namelijk deze statieven voor wonderlijke prijzen leveren aan TripodStore.

Naast de Statieven bied TripodStore ook filters aan en zijn ze bezig om meer producten waaronder Gimballs, Drones, Ring flitsers, Monopods, Video gear en Smartphone fotografie producten naar hun assortiment te brengen.

Kevin Slotboom Fotografie is onlosmakelijk aan dit project verbonden als trendsetter voor de Zomei statieven. Ik zal dan ook regelmatig dingen schrijven over de Zomei statieven en filters.

 

Mocht uw nieuwsgierigheid nou gewekt zijn, kijk dan gewoon eens rond op www.TripodStore.eu en laat u verassen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.